Sunnuntai oli yllätysten päivä La Ligassa. Suurimmasta vastasi Levante, joka kaatoi paikallisottelussa Valencian maalein 2-1.

Valencia hallitsi peliä ja loi enemmän tilanteita, mutta Levante onnistui ensimmäisenä maalinteossa. Vajaan tunnin kohdalla Víctor Casadesús nousi kulmapotkutilanteessa korkeimmalle ja puski pallon verkkoon.

73. minuutilla vieraat nousivat tasoihin. Levante-pelaajan syötönkatko karkasi Dani Parejolle. Keskikenttäpelaaja pelasi seinän avaukseen nostetun Álvaro Negredon kanssa ja sijoitti pallon maaliin.

Valencia ei saanut kauan nauttia tasatilanteesta. Seuraavalla minuutilla José Morales laukoi kuljetuksen päätteeksi komean kudin rangaistusalueen oikeasta laidasta takakulmaan. Morales oli vaihdettu sisään pari minuuttia ennen maalia.

Rayo yllätti Celtan

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Celta Vigo jäi yllättäen maaleitta Rayo Vallecanon vieraana. Ylipäätään se oli harvinaista, että Rayon ottelussa nähtiin vain yksi maali. Kotijoukkue voitti pelin lukemin 1-0.

Ottelun ainoa osuma näki päivänvalon 20 minuutin kohdalla. Gaël Kakuta antoi oikealta laidalta vasurillaan sisäänpäin kiertäneen keskityksen. Alberto Bueno syöksyi hankalaan palloon ja onnistui puskemaan pelivälineen sisään.

Molemmissa päädyissä oli paikkoja lisämaaleihin. Celta osui kerran tolppaan ja kerran ylärimaan, mutta sen lähemmäs galicialaiset eivät päässeet.

Sunnuntain tulosten myötä Valencia menetti sarjan kolmospaikan Atlético Madridille. Valencialla on kasassa 24 pistettä, kuusi pinnaa sarjaa johtavaa Real Madridia vähemmän. Celta jatkaa seitsemäntenä, ja Rayo loikkasi muutama sijan ylöspäin 11:nneksi. Levante otti suuren harppauksen putoamisviivan alta sijalle 13.