Real Madridilla menee juuri nyt hyvin. Joukkue on hallitseva Mestarien liigan ja Copa del Reyn voittaja. La Ligaa Real johtaa kymmenen kierroksen jälkeen, kiitos Barcelonan ja Sevillan viikonlopun pistemenetysten. Maaleja Los Blancos on tehnyt tämän kauden liigassa jo huimat 37.

– Nykyistä Real Madridin joukkuetta alettiin rakentaa viime kaudella, jolloin voitimme Mestarien liigan ja Copa del Reyn. Haluamme jatkaa samaan malliin, Iker Casillas sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meillä on erinomaisia pelaajia. Joidenkin piti lähteä, vaikka he olivat tärkeitä meille, mutta toisia on tullut tilalle. He ovat sopeutuneet hyvin ja tuoneet positiviisia tuloksia.

– Tämä saattaa olla paras Real Madridin joukkue, jossa olen pelannut. Toivottavasti kauden päätteeksi olemme voittaneet suuria palkintoja.

Toimittajan sana

Casillasin kommentti on paljon puhuva. 33-vuotias maalivahti on pelannut koko uransa Real Madridissa. Hän on pelannut sellaisten pelaajien, kuin Raúlin, Ronaldon, Zinédine Zidanen, Fernando Hierron, Roberto Carlosin, Luis Figon ja David Beckhamin kanssa. Siitä huolimatta hän pitää nyky-Realia mahdollisesti uransa kovimpana ryhmänä. Se kertoo paljon Realin nykyisestä joukkueesta.