Madridilaislehti AS:n mukaan Real Madrid on aloittanut jatkosopimusneuvottelut päävalmentaja Carlo Ancelottin kanssa. Nykyinen sopimus päättyy vuonna 2016, mutta lehden mukaan nyt puuhaillaan vanhan jatkoksi vuoden tai kahden mittaista kontrahtia, joka siis päättyisi joko 2017 tai 2018.

Viime kausi oli Ancelottin ensimmäinen Realissa. Liigamestaruutta ei tullut, mutta sen sijaan joukkue voitti kauan kaipaamansa 10:nnen Mestarien liiga -tittelin. Lisäksi Real juhli keväällä Copa del Reyn voittoa. Kuluva kausi lähti yskähdellen liikkeelle, mutta viime aikoina Real on ollut pysäyttämätön. 10 kierroksen jälkeen joukkue johtaa La Ligaa. Maaliero on hämmentävä 37-10.

Toimittajan sana

Ancelotti teki sen, missä aiemmat yrittäjät eivät onnistuneet – johdatti Real Madridin La Décimaan. Ehkä tärkeämpää on ollut se, että Ancelottin aikakaudella Realin pukuhuoneeseen on palannut rauha. Ennen kaikkea Ancelotti on pystynyt tekemään joukkueestaan voittavan samaan aikaan kun Florentino Pérez on heittänyt aktiivisesti kapuloita rattaisiin. Joukkueen ykkkösmaalivahti Diego López kaupattiin pois, jotta Keylor Navas mahtui mukaan. Ángel di María kaupattiin pois, jotta kokoonpanoon saatiin tilaa James Rodríguezille. Xabi Alonsokin lähti (tosin ilmeisesti omasta tahdostaan). Joku muu valmentaja olisi saattanut musertua tällaisessa ristitulessa. Ancelotti kääri hihansa, muovasi pelisysteemiä, Real alkoi taas voittaa, ja nyt italialaisluotsi on saamassa jatkosopimuksen. Kertoo aika paljon Ancelottin ammattitaidosta.