Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli syystäkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen Clásicossa. Real voitti Barcelonan maalein 3-1, mutta lukemat olisivat voineet olla paljon selvemmätkin Los Blancosin hyväksi.

– Parasta voitossamme oli vahvuutemme. Emme masentuneet, vaikka jouduimme tappiolle. Jatkoimme omalla tyylillämme, ja kaikki toimi hyvin. Pidin monesta asiasta, pelitasomme oli korkea ja palauduimmme hyvin keskiviikon ottelusta, Ancelotti sanoi ottelun jälkeen.

– Ajattelin koko ajan, etteivät puolustuspään virheemme johtuneet pelaajien laadusta, vaan uhrautumisesta ja juoksemisesta. Minulla on hyvin vakava ja ammattimainen joukkue, joka tietää mitä uhrautuminen on. Se on peli-ideamme. Se oli sama viime vuonna, vaikka halusimmekin parantaa. Joukkue on nyt löytänyt hyvän pelitason tämän filosofian sisältä.

– Syy, miksi nousimme tappioasemasta, oli se, että halusimme hyökätä, hallita palloa ja käyttää enemmän laitoja. Toisella puoliajalla voitimme, koska halusimme voittaa. Tämä on tärkeä voitto, koska vastassamme oli todella vahva vastustaja. Saavutimme tavoitteemme, joka oli piste-eron kurominen umpeen. Pelkästään siihen olemme tyytyväisiä.