Barcelonan Gerard Piqué joutui sanomalehti La Vanguardian mukaan kahnauksiin paikallisen poliisin kanssa. Välikohtaus sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tilanne sai alkunsa, kun Piquén veli sai parkkisakon pysäköityään autonsa 15 minuutiksi bussikaistalle yökerho Catwalkin eteen.

Poliisiraportin mukaan Piqué otti sakkolapun ja heitti sen poliisien jalkoihin. Topparia itseään sakotettiin virkamiehen vastustamisesta. Piqué lisäsi ongelmiaan useilla solvauksilla.

– Olette kateellisia minulle, koska olen kuuluisa!

– Sakotatte minua, koska olette köyhiä ja saatte siitä provisiota!

– Tämä sakko ei mene koskaan maksuun, koska soitan pomollenne, ja asia hoituu. Soitan pomoillenne, ja sen jälkeen te olette isossa pulassa!

– Olette niin täynnä itseänne. Kuljette pitkin ja poikin univormuissanne sakottamassa ihmisiä ihan kuin olisitte jumalan lahja maailmalle!

– Olette häpeäksi, teidän ammattikuntanne ja koko poliisilaiton on vi**n häpeäpilkku!

Piqué pahoitteli tapahtunutta omalla Twitter-tilillään.

– Sanomisiani on suuresti liioiteltu. Joka tapauksessa pyydän anteeksi. Olin väärässä, eikä se tule toistumaan.

Toimittajan sana

Mahtaa Piquétä tällä hetkellä hävettää. Olisikohan vain kannattanut ottaa veljen sakko vastaan, tuhista kotimatkalla pari kertaa itsekseen ja maksaa kiltisti. Luis Enrique tiedetään melko kovaksi kurinpitäjäksi. Hän tuskin katsoo ilolla ensinnäkään Piquén yöllisiä seikkailuja ja toisekseen julkisuuteen noussutta kohua. Tapaus tuskin auttaa Piquétä saamaan enemmän peliaikaa.