Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkue jäi Serbiaa vastaan maalittomaan tasapeliin EM-karsintojen jatkovaiheessa. Kaksiosaisen jatkokarsinnan toinen osaottelu pelataan Espanjassa, joten Albert Celadesin miehistön tilanne ei ole mitenkään huono.

– Tiesimme, että tämä olisi hyvin hankala ottelu. Nyt on levättävä, matkustettava takaisin Espanjaan ja työstää asioita, joiden avulla voimme kontrolloida tiistain peliä, Celades sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Meidän on arvostettava sitä, ettemme antaneet heille erikoistilanteita vastahyökkäysten päätteeksi. Serbia teki kaikki maalinsa lohkovaiheessa sillä tavalla. Olemme myös tyytyväisiä puolustamiseemme.

Celades haukkui suorin sanoin kentän, jonka kunto oli tosin tiedossa jo aiemmin.

– Kentän kunto vaikeutti pelaamistamme. Odotimme, että se olisi huonossa kunnossa, eivätkä he tehneet elettäkään parantaakseen sitä.

Toisesta osaottelusta puuttuu Espanjan nimekkäimpiin nuoriin pelaajiin kuuluva Álvaro Morata, jonka korttitili täyttyi lisäajan kuudennella minuutilla.

– Kyllä, tiedän että varoitus estää hänen pelaamisensa toisessa osassa. Se on suuri takaisku, joka meidän on paikattava muilla pelaajilla.

Toimittajan sana

Maaottelutauko ei alkanut kovin hyvin Espanjan osalta. Ensin miesten maajoukkueen Sergio Ramos joutui vetäytymään leiriltä loukkaantumisen vuoksi. Heti perään Espanja hävisi Slovakialle EM-karsintaottelun. Ja nyt vielä nuorten joukkue, joka oli lohkovaiheessa voittanut seitsemän ottelua kahdeksasta maalierolla 24-6, jäi maalittomaan tasuriin.