Norjalainen Martin Ödegaard ei ole ainakaan tällä haavaa siirtymässä Barcelonaan. Ilmassa alkoi olla huhuja, joiden mukaan Norjan miesten maajoukkueeseen nostettu vasta 15-vuotias juniori olisi tehnyt sopimuksen Barcan kanssa.

– Se on hyvin imartelevaa ja mukavaa, mutta se ei ole totta. Minulla ei ole sopimusta Barcelonan kanssa. En ajattele sitä, keskityn vain pelaamaan jalkapalloa, Strömsgodsetia seuratasolla edustava Ödegaard sanoi lehdistötilaisuudessa.

Huhut saivat alkunsa, kun norjalainen VG-lehti kertoi, että Barcelona oli kutsunut nuorukaisen tutustumaan seuran tiloihin. Ödegaardin isä oli kuulemma jo aiemmin tavannut seuran edustajia.

Ödegaardista tuli hiljattain Norjan kaikkien aikojen nuorin miesten maajoukkuepelaaja. Hän debytoi Yhdistyneitä Arabiemiraatteja vastaan 15 vuoden ja 253 päivän ikäisenä.

Toimittajan sana

Vedetäänpä nyt vähän happea. Ödegaard on toki hyvin lupaava pelaaja, mutta nyt puhutaan 15-vuotiaasta kaverista. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana operoivalla Ödegaardilla ei ole kiire siirtyä suurseuraan. Ja vaikka hän siirtyisikin Barcelonaan, Blaugranan edustusjoukkueeseen ei ihan vielä näillä näytöillä kävellä. Poikkeuksellisesta lahjakkuudesta on toki kyse. Nyt vain työnteon ja kehityksen täytyy jatkua samaan tahtiin.