Atlético Madrid kaatoi Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Juventuksen maalein 1-0. Atleti puolusti niin hyvin, ettei Juve saanut ottelussa yhtään laukausta kohti Miguel Ángel Moyàn maalia.

– Pelasimme taktisesti viisaasti. Juventuksella on vahvoja hyökkääjiä, mestarillisia keskikenttäpelaajia ja korkea kolmen miehen puolustuslinja. Ei ole helppoa pelata heitä vastaan. Tiesimme, että voisimme vahingoittaa heitä keskityksillä ja laidalta sisään -ajoilla, koska heidän on vaikeaa sulkea laitoja, Atléticon päävalmentaja Diego Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Annoimme heidän prässätä meitä keskikentällä, ja ensimmäisellä puoliajalla Juventus pelasi paremmin. Tauon jälkeen me olime aggressiivisempia, ja saatoimme nähdä, mitä oli tapahtumassa. Mielestäni peli avautui, kun (Antoine) Griezmann vaihdettiin kentälle, ja siirryimme 4-4-2:een.

Diego Godín kehui omassa puheenvuorossaan maalin tehnyttä Arda Turania.

– (Turan) on vain niin tärkeä. Hän on vähän erilainen. Hän käyttää pausaa, ja antaa joukkueen pelata. Hän on todella erityinen, ja kun hän pelaa kuten nyt, joukkueella menee hyvin.