Nolito viimeisteli ottelun ainoan osuman, kun Celta Vigo kaatoi kauden kuudennella kierroksella Elchen maalein 1-0. Maali syntyi pelikellon näyttäessä täyttä aikaa.

Molemmilla joukkueilla oli tukku hyviä maalipaikkoja, mutta lukemat pysyivät tiukasti 0-0:ssa. Lopulta 90. minuutilla Michael Krohn-Dehli nosti pallon puolustuslinjan yli, ja Nolito sijoitti vasurillaan pelivälineen ohi Manu Herreran.

Erinomaisesti kauden aloittanut Celta nousi sarjataulukossa jo pisteen päähän kärjestä. Toki on huomioitava, että muilla joukkueilla on ottelu vähemmän pelattuna. Elche jatkaa kuuden ottelun jälkeen neljässä pisteessä ja sijalla 16.

Toimittajan sana

Pelitavoilleen uskollisina Celta rakensi peliä lyhyillä syötöillä, kun taas Elche turvautui pitkiin palloihin. Celta hyökkäsi tasaisesti kaikilta kolmelta kaistalta. Elche puolestaan pelasi korostetun paljon vasemman laidan (Edu Albácar & Faycal Fajr) kautta. Celta hallitsi palloa ja dominoi ilmatilaa, mutta maalipaikat menivät melko tasan. Tasuri ei olisi missään nimessä ollut vääryys. Nyt kuitenkin näin.