Manchester Cityn manageri Manuel Pellegrini paljasti Sky Sportsille, että Álvaro Negredo jouduttiin lainaamaan Valenciaan talouden reilun pelin sääntöjen takia. Cityllä saa olla kokoonpanossaan vain 21 pelaajaa, joten kaikkia ei voitu pitää.

– Álvaro Negredon pois päästäminen johtui kahdesta syystä. Ensinnäkin, meillä on rajoite, kuinka montaa pelaajaa voimme käyttää Mestarien liigassa. Meillä oli yksi pelaaja liikaa, emmekä voineet käyttää Álvaroa, joka oli loukkaantunut, joten hänet jätettiin pois listalta, Pellegrini sanoi.

– Hänelle siirto oli tärkeä, koska hän halusi palata Espanjaan, joten uskon, että se oli paras mahdollinen päätös seuralle. Mutta tärkein syy oli pelaajamäärän rajoittaminen. Meillä on rajoituksia pelaajamäärän ja käyttämämme rahan suhteen.

Toimittajan sana

City oli tietyllä tapaa pakotettu lainaamaan Negredo Valenciaan. Espanjalaisseura kiittää. Peter Limin omistajuuden myötä laina muutettaneen kauden päätteeksi pysyväksi siirroksi. Mitä todennäköisimmin Negredosta on hyötyä Valencialle monen kauden ajan.