HJK:n ja Barcelonan välisen ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa oikeana pakkina pelaavalta Martín Montoyalta kysyttiin, miten päävalmentaja Luis Enriquen pelitapa eroaa aiemmista valmentajista.

– Taktisesti pyydetään samoja asioita, mutta puolustajat hyökkäävät pidemmälle ylös, jotta laitahyökkääjät voivat kaventaa enemmän keskelle, Montoya vastasi.

Harjoituskaudella toistaiseksi jokainen harjoite on Montoyan mukaan tehty pallon kanssa. Enriquestä henkilönä Montoyalla oli vain hyvää sanottavaa.

– (Hän on) samanlainen valmentajana, kuin mitä hän oli pelaajana – energinen ja tehokas. Hän on ihannevalmentaja Barcelonalle.

Kesän aikana on spekuloitu paljon Dani Alvesin seurasiirrolla. Mikäli Alves siirtyisi muualle, Montoya olisi todennäköisesti ykkösvaihtoehto oikeaksi pakiksi. Ainakin toistaiseksi Alves on kuitenkin mukana joukkueessa.

– Kuten olen aina sanonut, oikeana pakkina pelaa yksi parhaista (Alves). Teen paljon töitä, mutta saa nähdä. Olen tyytyväinen, että Dani on jäänyt. Hän on loistava pelaaja. Minulla on paljon opittavaa häneltä.

HJK:n ja Barcelonan välinen ottelu Helsingin Olympiastadionilla alkaa klo 17.