Madridilaislehti AS:n mukaan Real Madrid on aloittanut Monacon kanssa neuvottelut Radamel Falcaon siirtymisestä Madridiin. Lehden mukaan Falcaolla on lupa siirtyä, kunhan korvaus on sopiva.

Siirron myötä Falcao joutuisi todennäköisesti tyytymään huomattavasti pienempään palkkaan. Viime kesänä Atlético Madridista Monacoon siirtynyt kolumbialainen tienaa vuosittain 14 miljoonaa euroa.

Espanjalaismedian mukaan Falcaon viime kesänä tekemä sopimus sisältää pykälän, jonka mukaan ranskalaisseura ei asetu tielle, mikäli Falcao pääsisi juuri Real Madridiin. On jopa sanottu, että Monaco-siirto oli vain Atléticolle keino olla myymättä Falcaoa suoraan paikalliskilpailijalle.

Realin lisäksi ainakin Manchester United ja Chelsea ovat tiettävästi esittäneet kiinnostuksensa Falcaoa kohtaan, mutta pelaaja on sanonut agentilleen Jorge Mendesille, että vain Real Madrid kiinnostaa.

Viime kausi loppui Falcaon osalta ennen aikojaan polvivamman takia. 28-vuotias keskushyökkääjä viimeisteli 19 ottelussa 11 maalia ja antoi yhden maalisyötön.