Sevillan keskikenttäpelaaja Daniel Carrico uskoo, että Benfica kaatuu Eurooppa-liigan loppuottelussa keskiviikkoiltana. Välierissä Benfica kampensi tieltään Juventuksen, kun taas Sevilla voitti Valencian.

– Benfica tulee tähän otteluun itseluottamusta uhkuen voitettuaan Portugalin liigan ja (välierissä) Juventuksen. Mutta meilläkin on itseluottamusta. Luulen, että siitä tulee tasainen peli. Me annamme kaikkemme, Carrico sanoi Goal.comille.

– Siitä tulee vaikeaa ja monimutkaista, mutta se on erityinen ottelu sekä minulle että joukkueelle – ja meidän on nautittava siitä.

Valenciaa vastaan Sevilla ei päässyt helpolla. Stéphane Mbia ratkaisi finaalipaikan lisäajan neljännellä minuutilla.

– Se oli todella vaikeaa. Tiesimme, että Mestallalla olisi vaikeaa, mutta sanoin jatkuvasti joukkuekavereilleni, että maali veisi meidät jatkoon. En tajunnut, että se tulisi viimeisellä minuutilla, mutta me ansaitsemme olla finaalissa, Carrico mietti.

Englannin Mestaruussarjan Readingistä lainalla oleva 25-vuotias Carrico toivoo, että hyvät otteet mahdollistaisivat kutsun Portugalin MM-ryhmään.

– Olen finaalissa Sevillan kanssa, joten se on mahdollista. Mutta se ei riipu ainoastaan minusta. Valmentajan on valittava 23 pelaajaa, ja meidän on kunnioitettava hänen päätöstään.