AC Milanissa lainalla pelaava Adil Rami ei haikaile takaisin Valenciaan. 28-vuotias siirtyi virallisesti Milaniin lainalle viime tammikuussa, mutta käytännössä toppari on ollut Milanossa lokakuusta lähtien. Asiat alkoivat mennä huonosti viime syyskuussa, kun Rami haukkui radiohaastattelussa joukkuekavereitaan ja valmentaja Miroslav Dukicia.

– Prioriteettini on jäädä Milaniin. Toivon, että voin auttaa tätä seuraa pitämään sen korkean statuksen, ranskalainen sanoi RMC:lle.

– En tiedä, onko Milanilla varaa minuun. Neuvottelut ovat käynnissä. Voin vain ilmaista toiveeni.

Rami myönsi ongelmat Valencian kanssa mutta vihjasi, että paluu Valenciaan on myös yksi vaihtoehto.

– Tämä vuosi on ollut vaikea minulle. Aikanaan ajattelin, että viettäisin loppu-urani Valenciassa. Mitä Valencian kanssa tapahtui? En puhu siitä.

– Kuten kaikkien suurseurojen kohdalla, siinä oli erimielisyyksiä, mielipiteitä ja sanoin, mitä ajattelin. Se ei päättynyt hyvin Dukicin kanssa, koska hän ymmärsi asiat väärällä tavalla.

– Jos valmentaja (Juan Antonio Pizzi) on kiinnostunut, eikä Milan ole kiinnostunut, kuka tietää. En kadu sanomisiani, olen mies ja tiedän vastuuni.

Kevään mittaan Rami on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 21 ottelussa. 28-vuotias keskuspuolustaja on ollut joukkueensa parhaita pelaajia.