Barcelona menetti käytännössä lopullisesti mahdollisuutensa La Liga -mestaruuteen, kun katalaanit jäivät kotonaan 2-2-tasapeliin Getafen kanssa. Barcan pettynyt päävalmentaja Gerardo Martino vihjaili ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa siihen malliin, ettei häntä välttämättä nähdä Blaugranan peräsimessä tulevalla kaudella.

– Kausi ei ole ollut hyvä henkilökohtaisesta näkökulmastani, eikä luonnollisesti Barcelonankaan näkökulmasta, koska he eivät ole tottuneet tähän, Martino sanoi.

– Kausi on ollut hankala, ja kentällä on ollut monia ongelmia. Olemme yrittäneet päästä niiden yli, ja olimme mukana mestaruustaistossa tähän päivään (eiliseen) asti.

– Heikko kausi ei ollut sitä, mitä odotimme. Oli mahdollista, ettemme pääsisi tavoitteeseemme, mutta sen ei pitänyt johtua omista virheistämme. Etenkään kahden viimeisen ottelun, joissa meidän oli tultava takaa ohi, jälkeen.

– Joskus uusia tilaisuuksia pyydetään, jos koetaan, että niihin on oikeus. Ja Joskus ihmisestä tuntuu, ettei hänen tekemänsä työ ollut tarpeeksi hyvää eikä silloin pyydetä uutta mahdollisuutta, koska sitä ei ansaitse.

– Aion analysoida ajatukseni. Luulen, että tämän jälkeen meillä ei ole pelattavaa La Ligassa. Siitä huolimatta, mitä matematiikka sanoo, olemme tehneet kaikkemme, ja tässä kilpailussa olemme taistelleet tähän pisteeseen asti.

– Emme voittaneet tänään (eilen), joten emme ansaitse uusia yrityksia La Ligassa.

– Pelaajat tietävät, mikä on vienyt seuraa alaspäin. Minulla on vielä aikaa kertoa tulevaisuudestani.

– En halua väistellä vastuuta. Kauden aikana meillä on ollut heikkouksia, joita emme ole kyenneet ratkaisemaan.