Ángel di María, Gareth Bale, Isco ja Álvaro Morata onnistuivat maalinteossa, kun Real Madrid höykytti sarjan toiseksi viimeistä joukkuetta Almeríaa La Liga -ottelussa maalein 4-0. Real oli täysin omaa luokkaansa, vaikka kotijoukkueen kokoonpanosta puuttui useita avainpelaajia.

Realin johtomaali kävi hyvin lähellä jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Di María latasi – tällä kertaa ylärima pelasti vierasjoukkueen. Kahdeksan minuutin kohdalla ”Nuudeli” oli kokeillut jo kolmeen kertaan. Almerían maalivahti Esteban torjui kaksi jälkimmäistä yritystä.

12 minuutin kohdalla Bale keskitti vasemmalta matalan pallon maalin eteen. Karim Benzeman yritys vasemmalla jalalla karkasi reilusti yli maalin.

Hetken aikaa pelissä oli rauhallisempi vaihe, kunnes 22. minuutilla Esteban nollasi Balen täydellisesti. Benzema jätti Balelle, joka purjehti parin puolustajan ohi ja laukoi – vain nähdäkseen, kuinka Esteban venytti komeaan torjuntaan.

Vakuuttava di María maalintekijänä

Pari minuuttia Balen tilanteen jälkeen di Marían keskitys löysi maalilta Benzeman. Ranskalaishyökkääjän pusku karkasi yli maalin. 26 minuutin kohdalla Benzema vapautti taas vaihteeksi Balen maalintekoon. Esteban peitti ja sen verran hyvin, ettei walesilaiselle jäänyt tilaa laukoa.

Kaksi minuuttia edellisestä, ja Real sai täysin ansaitusti maalihanat auki. Di María eteni oikealta ohi muutaman puolustajan ja sijoitti pallon tyylikkäästi takanurkkaan.

Puolen tunnin jälkeen Santiago Bernabéun yleisö vaati voimakkaasti rangaistuspotkua. Fábio Coentrão kaatui Jonathan Zongon käsittelyssä, erotuomari Juan Martínez Munuera tulkitsi Coentrãon näytelleen ja antoi vapaapotkun Almeríalle.

Ensimmäisen puoliskon viimeisillä minuuteilla di María, Bale ja Benzema pääsivät kaikki vielä kertaalleen yrittämään. Di Marían kulmapotku oli kiertää suoraan maaliin, mutta Esteban ehti viime hetkellä väliin. Balen ja Benzeman laukaukset painuivat ohi.

Bale ja Isco maalintekijälistaan

53. minuutilla myös Bale sai haluamansa. Di María ja Benzema petasivat paikan Balelle, jonka laukaus painui verkkoon Estebanin käsien kautta. Maali oli walesilaiselle kauden 14:s La Ligassa.

Lopullinen niitti syntyi pari minuuttia möhemmin. Nélson antoi tilaa Iscolle, joka laukoi matalan kudin etukulmasta sisään. Loukkaantunutta Cristiano Ronaldoa viime peleissä paikanneelle Iscolle maali oli kauden kahdeksas La Ligassa.

Vajaan tunnin kohdalla Coentrão vapautettiin vasemmalta. Esteban onnistui torjumaan, mikä sai Coentrãon turhautumaan. Portugalilainen purki ärtymystään potkaisemalla tolppaa.

Viisi minuuttia myöhemmin Almería hätyytteli pitkästä aikaa kotijoukkueen maalia. Coronan vapaapotku kaarsi etutolpalle, Diego López oli kuitenkin hereillä ja piti maalinsa koskemattomana.

Benzema epäonnistuu – Morata ei

Ottelun loppuvaiheessa Benzemalla oli muutama erinomainen paikka kaunistella voittolukemia, mutta laukauset viuhuivat kerta toisensa jälkeen ohi tai yli maalin.

Siinä missä Benzema epäonnistui, vaihdossa ottelun aloittanut Morata iski loppulukemat 4-0:aan. Asier Illarramendi nosti pallon puolustuslinjan yli Moratalle, joka otti pallon rinnallaan haltuun ja nosti pelivälineen yli Estebanin.

Voiton myötä Real nousi sarjataulukossa toiseksi ohi Barcelonan, joka hävisi aiemmin lauantaina pelatussa ottelussa Granadalle maalein 0-1. Real on tasapisteissä Atlético Madridin kanssa, mutta Atléticolla on ottelu vähemmän pelattuna.