Atlético Madrid otti tärkeän voiton La Ligan mestaruuskamppailua ajatellen. Getafe kaatui vieraskentällä Diego Godínin ja Diego Costan maaleilla 2-0. Costan loukkaantuminen ottelun lopussa jätti ikävän sivumaun ottelusta.

Peli eteni melko tasaisissa merkeissä lähes koko ensimmäisen puoliskon. Viisi minuuttia ennen taukoa Juanfranin pitkä pallo tavoitti erikoistilanteen takia maalille jääneen toppari Godínin, joka puski lukemat 1-0:aan. Getafe-maalivahti Jordi Codina saa ottaa osuman suurelta osin piikkiinsä. Codina olisi voinut estää maalin synnyn, mikäli hän olisi joko jäänyt maaliviivalle tai tullut reilusti katkomaan Juanfranin syöttöä. Nyt Codina jäi puoleen väliin, ja Godínin pusku upposi helpohkosti maaliin.

Loukkaantumisen jälkeen paluun kentille tehnyt Costa iski päätöslukemat 2-0:aan. Costa joutui maksamaan kauden 26. La Liga -maalistaan kovan hinnan. Liukuessaan pallon maaliin hyökkääjä osui polvi tai sääri edellä maalitolppaan. Costa kuljetettiin paareilla pois kentältä. Hänen tilastaan saataneen tarkempia tietoja maanantaina.

Costalla oli jo aiemmin ottelussa mahdollisuus lisätä kauden maalisaldoaan. Ángel Lafita rikkoi rangaistusalueella ulosajon arvoisesti, mutta Costa epäonnistui tilannetta seuranneessa rangaistuspotkussa. Tällä kertaa Codina oli mies paikallaan Getafen maalilla – maalivahti torjui ensin Costan rankkarin ja heti perään Raúl Garcían yrityksen.

Voitto oli Atléticolle seitsemäs peräkkäinen La Ligassa. Joukkue ei ole päästänyt yhtään maalia kolmeen viime otteluun. Voiton myötä Atléticon ja toisena olevan Real Madridin välinen piste-ero on kolme pistettä, kun viisi kierrosta on jäljellä.