Borussia Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi keskiviikon Mestarien liigan ottelun alla, että hänen joukkueellaan on oltava ”cojoneseja” Real Madridia vastaan. Pelirohkeus ja cojonesit puuttuivat täysin, kun Real murskasi vieraansa lukemin 3-0.

– Me käytännössä syötimme kaksi heidän maaleistaan. Ensimmäisen maalin voi päästää, se oli hyvin suoritettu hyökkäys. Mutta toisessa ja kolmannessa maalissa teimme sen liian helpoksi heille. Emme puolustaneet siten, kuin olisimme halunneet, annoimme liikaa tilaa, emmekä olleet niin tiiviitä, kuin olisin halunnut, Klopp sanoi ottelun jälkeen Uefan verkkosivuilla.

– Meillä oli paljon tilaisuuksia tehdä maali ja me hyökkäsimme päätösvihellykseen asti. Se (maali) olisi ehdottomasti auttanut toisessa osaottelussa. Olisimme selkeästi olleet paremmassa tilanteessa. 2-0-voitto kotiyleisön edessä on mahdollinen, mutta se ei riitä, koska emme tehneet maalia.

– Meiltä puuttui viimeinen silaus hyökkäyksistämme. Meillä oli paljon vastahyökkäyksiä, joissa joko lauoimme huonosti tai viimeinen syöttö oli epätarkka. Joten jos meidät pudotetaan ensi viikolla, se ei johdu pelkästään puolustuksemme esityksestä.

En lupaa mitään toiseen osaotteluun, mutta haluamme pelata viihdyttävää jalkapalloa ja voittaa, mikäli se on mahdollista. Jos onnistumme voittamaan, katsotaan, mikä on maaliero. Mutta en aio sanoa täältä, että pyyhkäisemme heidät tieltämme.