Yksi maali riitti Real Sociedadille voittoon Real Valladolidista. Torstaina pelatussa ottelussa Rubén Pardo vapautti pystysyötöllä Carlos Velan, joka nosti pallon yli vastaan tulleen maalivahti Jaime Jiménezin.

Samoista europelipaikoista Sociedadin kanssa taisteleva Villarreal voitti omassa ottelussaan Getafen niin ikään 1-0. Ottelun ainoan osuman iski Jérémy Perbet viidennellä peliminuutilla.

Valencia voi pikkuhiljaa heittää hyvästit ensi kauden europeleille. Torstaina joukkue jäi 2-2-tasapeliin Almeríaa vastaan. Seydou Keita iski avausmaalinsa Valencian paidassa jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Toinen tammihankinta Eduardo Vargas lisäsi johdon 2-0:aan, mutta Almería tuli toisella puoliskolla tasoihin Óscar Díazin ja Corominan osumilla.

Real Betis onnistui kääntämään kurssinsa välittömästi Atlético Madridille kärsityn tappion jälkeen. Gabriel Calderónin ryhmä kaatoi Levanten vieraskentällä maalein 3-1. Ensimmäisellä puoliskolla Salva Sevilla osui Betisille ja Papakouli Diop Levantelle. 20 minuuttia ennen täyttä aikaa Betis meni menojaan Jorge Molinan ja Rubén Castron maaleilla. Voitosta huolimatta Betisillä on tällä hetkellä seitsemän pistettä matkaa sarjapaikan säilyttämiseen.