Real Betis kaatoi torstaina pelatussa Eurooppa-liigan neljännesvälieräottelussa Sevillan maalein 2-0. Yksi vierasjoukkueen sankareista oli maalivahti Antonio Adán, joka piti huipputorjunnoillaan Sevillan nollilla.

– Me kaikki pelasimme fantastisen ottelun. Hyökkääjät ja koko joukkue puolustivat hyvin. Olin onnekas pitäessäni nollapelin, mikä on tärkeää toisen osaottelun kannalta, Adan sanoi Uefan verkkosivuilla.

– Me tiesimme tämän ottelun historian ja kaiken vastuullisuuden, joka siihen liittyy. Se oli uskomaton ottelu, todennäköisesti paras, jonka Espanjassa voi nykyään nähdä. Sevilla on mieletön kaupunki, mutta jos mahdollista, ensi viikon ottelusta tulee vielä mahtavampi, koska saamme kannattajat taaksemme.

Adán aloitti kauden Italian Serie A:n Cagliarissa, josta hänet vapautettiin myöhemmin syksyllä. Tammikuussa hän siirtyi vapaana agenttina Betisiin.

– Nautin tällä hetkellä jalkapallosta. Minun piti löytää paikka, jossa pelaisin jokaisen ottelun. Täällä he osoittivat luottamustaan minuun. Olen hyvin iloinen, että olen voinut antaa heille jotain takaisin.

Adán todella on antanut seuralle takaisin. Real Madridin kasvatin pelaamasta yhdeksästä ottelusta Betis on voittanut neljä, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt kolme. Viimeisessä neljässä ottelussaan Adán on päästänyt vain yhden maalin.