Atlético Madrid lähtee yhden maalin etumatkalta tiistain Mestarien liigan pudotuspeliotteluun AC Milania vastaan. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone saa viime viikonloppuna pelikiellossa olleen kolmikon taas mukaan.

– Saa nähdä, miten joukkue palautuu Vigon rasituksesta. Diego Costa, (Diego) Godín ja Arda (Turan) palaavat, ja muitakin muutoksia saattaa tulla, Simeone sanoi lehdistötilaisuudessa.

Milan on pelannut kaiken kaikkiaan surkean kauden Italian Serie A:ssa, mutta neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Clarence Seedorfin luotsaama ryhmä oli vahva.

– Heillä on todella vahva seura. He ovat tottuneita tähän kilpailuun, ja heillä on lahjakkaita pelaajia. Ensimmäisen osaottelun tuloksesta huolimatta sen tason joukkue on vaarallinen ratkaisevissa otteluissa, Simeone sanoi.

Mario Balotelli nähdään todennäköisesti kentällä. Simeonen mukaan tärkeintä on estää syötöt italialaishyökkääjälle.

– Hän on pelaaja, joka voi ratkaista ottelun, mutta joukkue tekee hänestä vahvemman. Syötöt hänelle ovat kaikkein vaarallisimpia. (Mattia) De Sciglio, (Sulley) Muntari, (Urby) Emanuelson… Jos heille antaa tilaa, he ovat vaarallisia. Meidän on estettävä heiltä tilan saaminen.

Ottelun käsikirjoitusta on vaikeaa ennustaa. Usein Atlético antaa pallonhallinnan vastustajalle ja hyökkää itse vastaan. Kovin avoimeen peliin Simeone ei haluaisi ryhtyä.

– En tiedä, millainen ottelusta tulee. Meillä on pieni johto ensimmäisestä osaottelusta, ja heidän on yritettävä maalintekoa. Meidän on kontrolloitava ottelua.

– Tulos riippuu siitä, miten intensiivisiä me olemme keskikentällä. Avoin peli sopii paremmin Milanille. Meidän on käytettävä hyödyksi tila, jonka he antavat meille. Milanin pelaajatyypit tekevät siitä hyökkäävän joukkueen.