Carles Puyol tiedotti tiistaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hän ei aio jatkaa Barcelonassa kuluvan kauden jälkeen. Puyolin ilmoitus vahvistaa tiedon, jonka uutisoimme vajaa viikko sitten. Toistaiseksi ei ole tiedossa, loppuuko ura kokonaan vai siirtyykö Puyol muualle pelaamaan.

– Kahden merkittävän leikkausoperaation jälkeen olen huomannut, että on hyvin vaikeaa päästä takaisin tasolle, jolla minun on oltava täällä. Se on vaatinut paljon enemmän kuin itse luulin, ja paljon enemmän kuin kirurgit luulivat, Puyol sanoi.

– Haluaisin sanoa kolme juttua asiaan liittyen:

– En ole lähdössä tänään. Kautta on jäljellä kolme kuukautta, ja jokainen joka tuntee minut, tietää etten luovuta. Taistelen viimeiseen asti kehittyäkseni ja auttaakseni joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa.

– En tiedä, mitä teen kesäkuun 30. päivän jälkeen, mutta olen varma, että tarvitsen lepoa kauden jälkeen. En ole levännyt neljään vuoteen loukkaantumisten takia.

– Ja lopuksi, haluaisin pitää lehdistötilaisuuden kauden päätteeksi ja hyvästellä kaikki ihmiset, jotka ovat olleet mukanani näinä 19 vuotena. Kuka tahansa, joka haluaa tai voi – puheenjohtajat, johtajat, valmentajat, joukkuekaverit, seuran henkilöstö, toimittajat, ystävät, sukulaiset – sinä päivänä vastaan kaikkiin kysymyksiin.