Sevilla isännöi pienissä ongelmissa pyörivää Barcelonaa. Pystyykö Sevilla käyttämään tilaisuuden hyväkseen?

Loukkaantumiset

Sevilla

Cicinho (mahdollisesti pelikunnossa)
Stéphane Mbia (mahdollisesti pelikunnossa)

Barcelona

Neymar
Oier Olázabal

Edelliset ottelut

Sevilla

Málaga – Sevilla 3-2 (La Liga)
Sevilla – Levante 2-3 (La Liga)
Atlético Madrid – Sevilla 1-1 (La Liga)

Barcelona

Barcelona – Real Sociedad 2-0 (Copa del Rey)
Barcelona – Valencia 2-3 (La Liga)
Barcelona – Levante 5-1 (Copa del Rey)

Edellinen keskinäinen ottelu

Barcelona – Sevilla 3-2 (La Liga, 14.9.2013)

Arvio

Atlético Madrid hävisi kierroksen oman ottelunsa, joten Barcelona nousee paremman maalieron turvin sarjakärkeen, jos Sevilla kaatuu. Silloin Barcelona, Real Madrid ja Atlético Madrid olisivat kaikki 57 pisteessä 23 kierroksen jälkeen.

Barcelonalla on kuitenkin mutkia matkassaan. Neymar on yhä loukkaantunut, eikä Lionel Messi ole paluunsa jälkeen löytänyt parasta virettään. Entinen Barca-valmentaja ehti jo kommentoida, että Kirppu olisi menettänyt intohimonsa jalkapalloon. Sevillan päävalmentaja Unai Emery vastasi sanomalla, ettei hän haluaisi herättää uinuvaa petoa.

Hyökkäyspään pienien ongelmien lisäksi puolustuslinjan Jordi Alba ja Javier Mascherano ovat pelikiellossa. Alban korvannee Adriano ja Mascheranon Carles Puyol tai Marc Bartra.

Sevillalla on omat haasteensa. Andalusialaisryhmä on voittanut liigaottelun viimeksi tammikuun alussa. Voitto olisi Emeryn joukkueelle tärkeä, sillä kuudennen paikan Real Sociedad on ennen illan otteluita viiden pisteen päässä. Jos Sociedad karkaa kahdeksan pinnan karkumatkalle, Sevillan europelihaaveet alkavat karata turhan kauas.

Sevillan toivo lepää Ivan Rakiticin harteilla. Keskikenttäpelaaja on muun työnsä ohessa iskenyt tällä kaudella jo 10 maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä 20 liigaottelussa.