Getafen ja Barcelonan välinen Copa del Reyn neljännesvälierien toinen osaottelu lienee pelkkä muodollisuus. Barcelona kun voitti ensimmäisen osan maalein 4-0.

Loukkaantumiset

Getafe

Barcelona

Ibrahim Afellay (mahdollisesti pelikunnossa)
Jonathan dos Santos
Isaac Cuenca
Oier Olázabal

Edelliset ottelut

Getafe

Getafe – Rayo Vallecano 0-1 (La Liga)
Barcelona – Getafe 4-0 (Copa del Rey)
Sevilla – Getafe 3-0 (La Liga)

Barcelona

Atlético Madrid – Barcelona 0-0 (La Liga)
Barcelona – Getafe 4-0 (Copa del Rey)
Barcelona – Elche 4-0 (La Liga)

Arvio

Getafe ja Barcelona pelaavat enää nimellisesti Copa del Reyn puolivälieräpaikasta. Barcelona voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan maalein 4-0, joten Getafe tarvitsee enemmän kuin ihmeen jatkopaikkaan. Jos Barcelona onnistuu maalinteossa, Getafen pitäisi iskeä kuusi.

Kuuden – tai edes neljän – maalin iskeminen Barcelonaa vastaan vaikuttaa tällä hetkellä mahdottomalta tehtävältä. Barcelona on pitänyt maalinsa koskemattomana kolmessa edellisessä ottelussa, mukaan lukien La Ligan kärkikamppailussa Atlético Madridia vastaan.

Getafe sen sijaan ei ole pystynyt tekemään maaliakaan kolmessa edellisessä ottelussaan. Samassa ajassa omiin on mennyt kahdeksan osumaa.

Gerardo Martino jätti Sergio Busquetsin, Jordi Alban ja Andrés Iniestan kokoonpanon ulkopuolelle. Getafe voi kyllä voittaa hiukan pelaajiaan lepuuttavan Barcelonan, mutta katalaaniryhmä on se, joka tästä otteluparista jatkaa taivaltaan.