Real Madrid tunnetaan tällä hetkellä ehkä parhaiten isoista pelaajasiirroistaan. Espanjan pääkaupungissa on aina nähty useita tähtipelaajia. Siirrot eivät ole aina olleet joukkueen rakentamisen kannalta järkeviä ja menestys Euroopassa on kiertänyt Madridia usemman vuoden. Bernabéulla tyylikkyys on kuitenkin toisinaan ollut jopa voittamista tärkeämpää.

Seurassa on nähty muun muassa Zinédine Zidane, Luís Figo, Brasilian Ronaldo sekä David Beckham. Joukkuetta kutsuttiinkin ennen nimellä Galácticos.

Tänä kesänä Madridin siirtopolitiikka on ollut erilaista. Joukkueeseen on ostettu nuoria espanjalaisia pelaajia, kuten Isco ja Daniel Carvajal. Päävalmentaja Carlo Ancelotti on myös nostanut useita nuoria pelaajia Real Madrid Castillan riveistä, kuten esimerkiksi Nachon ja Casemiron.

Suuret odotukset kohdistuvat myös Jesén ja Álvaro Moratan hartioille. Lupaavat hyökkääjät haastavat Karim Benzeman kunnolla viimeistään ensi kaudella. Kaksikko teki viime kaudella yhteensä 34 maalia Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Nuorten espanjalaisten ei ole helppoa saada peliaikaa kivikovassa tähtijoukossa. Jesé ei ole vielä päässyt kentälle Ancelottin aikana ja Morata pelasi yhdeksän minuuttia Real Betisiä vastaan.

Molemmat tietävät kuitenkin, että Gareth Balen saapuminen Bernabéulle tarkoittaisi todennäköisesti näytönpaikkojen vähenemistä. Samalla siirtopolitiikassa palattaisiin Galácticos-aikakaudelle.

Lähde: Marca