Tarina meni juuri niin kuin se oli kirjoitettu. Raúl González Blanco palasi ja iski ensimmäisen maalin Real Madridille. Kyseessä oli Realin ja Raúlin nykyisen joukkueen Al Saddin välinen ystävyysottelu, joka päättyi espanjalaisten hyväksi 5-0.

Käytännössä ottelu oli kunnianosoitus Real Madrid -ikoni Raúlille, joka pelasi yhden puoliajan molemmissa joukkueissa.

36-vuotias sanoi aiemmin, että seurasta lähtiessään hän ei ehtinyt jättää kunnon hyvästejä. Nyt oli toisin. 22 minuutin kohdalla espanjalainen selostaja pääsi huutamaan tutut sanat: ”Gol gol gol del siete”. Numero seiska tekee maalin. Kapteeninnauhaa kantanut Raúl pelasi omalla vanhalla numerollaan, joka on nykyään Cristiano Ronaldon käytössä.

Maali oli taattua Raúlia. Ángel di Marían korkea syöttö pehmeästi haltuun ja toisella kosketuksella pallo maaliin. Tätä Santiago Bernabéulle saapuneet katsojat olivat tulleet katsomaan.

Muista maaleista vastasivat Isco, Karim Benzema ja nuori hyökkääjä Jesé, joka osui kahdesti.