Real Madrid -legenda Raúlin mukaan Gareth Balen siirtohinta on liian kallis ja Tottenham yliarvoi walesilaisen arvon.

24 vuotiaan laitapelaajan on uskottu siirtyvän Espanjan pääkaupunkiin tänä kesänä, vaikka Spurs ei ole halukas myymään viime kauden tärkeintä pelaajaa.

Walesilainen teki viime kaudella 26 maalia kaikissa kilpailuissa ja sai sekä Valioliigan vuoden pelaaja –palkinnon että vuoden nuori pelaaja –pystin. Raul pitää Balen kiistanalaista arvoa liioiteltunta.

Real Madridin pitkäaikainen kapteeni ja Mestareiden liigan paras maalintekijä kommentoi entisen seuransa tilannetta nykyisen joukkueensa Al Saddin –kotisivuilla.

̶ Seurajohdossa on ammattilaisia, jotka tekevät töitä joukkueen menestymisen eteen.

̶ Moun (José Mourinho) alaisuudessa joukkue pärjäsi hyvin ja Carlo Ancelotti on yksi maailman parhaista valmentajista. Hän tulee voittamaan pystejä, Raúl sanoi.

̶ Bale on erinomainen pelaaja ja toisi paljon Real Madridiin. Hän on kuitenkin hyvin kallis. Tottenham on yliarvionut hänen hintansa.

Raúl kohtaa entisen seuransa, kun Real Madrid isännöin Al Saddia torstaina Santiago Bernabeulla. Real-ikoni herkutteleekin jo paluulla lempipaikkaansa.

̶ On hienoa päästä taas Madridiin. Toivon, että Al Saddin pelaajat ottavat kaiken irti matkasta ja ottelusta Real Madridia vastaan, 36-vuotias maalitykki hehkutti.

̶ Kuulin, että ottelu on loppuunmyyty. Kiitos Real Madrid –fanien. Toivon, että ottelusta tulee hyvä ja kaikki nauttivat. Erityisesti, koska pelaan toisen puoliajan Al Saddin ja toisen Real Madridin riveissä, Raúl paljastaa.