Neymarin PSG-siirron jälkeen Barcelona-kannattajat ovat odottaneet kuumeisesti suursiirtoja brasilialaisesta saaduilla rahoilla, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä. Nyt Sky Sports Italyn toimittaja Gainluca Di Marzio kertoo, että yksi siirto on lähellä toteutumista, mutta kyseessä ei ole ehkä sen kaliiberin kauppa, jota katalonialaisseuran kannattajat odottavat.

Lähteen mukaan Barcelona käy parhaillaan hollantilaisseura PSV Eindhovenin kanssa neuvotteluita 19-vuotiaan laitahyökkääjän Steven Bergwijn siirrosta.

Myös pelaajan edustajien kerrotaan osallistuvan neuvotteluihin ja kaikkien osapuolien uskotaan olevan kiinnostuneita kaupasta.

Pelaaja allekirjoitti juuri uuden jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa, mutta uskotaan, että kyseessä on ollut vain toimenpide, jolla pelaajan siirtokorvausta saadaan hinattua suuremmaksi.

Nuoresta iästään huolimatta Bergwijn sai jo viime kaudella vakituisesti peliaikaa PSV:n riveissä. Kaikki kilpailut mukaan lukien otteluita kertyi 37. Maalinteossa laitahyökkääjä onnistui neljästi.