AS:n mukaan Atlético yrittää hankkia Real Madridin Marcos Llorenten riveihinsä.

Llorenten nimi oli neuvottelupöydässä jo keväällä, kun Real Madrid hankki Atléticolta Theo Hernándezin 26 miljoonalla eurolla. Atléticon siirtokielto kuitenkin esti silloin lupaavan nuorukaisen siirron. Llorente pitää Diego Simeonesta ja ei katsoisi mahdollista siirtoa pahalla.

Atlético ehti jo kumota kiinnostuksensa, kun siirtokielton valittamispäätöksen hylkääminen tuli julki, mutta viime aikoina Simeonen ryhmä on esittänyt jälleen kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan. Llorenten isä ja isoisä pelasivat aikoinaan Atléticon edustusjoukkueessa.

Llorente on jäänyt olemattomalle vastuulle alkaneella kaudella. Keskikenttämies pelasi kauden ensimmäiset viralliset minuuttinsa sunnuntai-iltana, kun Zinédine Zidane vaihtoi Madrid-kasvatin kentälle Deportivo-kamppailun loppuhetkillä.

Atléticon urheilutoimenjohtaja Andrea Berta on aloittanut neuvottelut Real Madridin kanssa Llorentesta. Pelaajan ulosostoklausuuli on huimat 200 miljoonaa euroa, mutta mahdollinen siirtosumma olisi valtavasti pienempi. Real Madridin odotetaan olevan valmis neuvottelemaan siirrosta Theon siirron vuoksi. Llorente pystyisi pelaamaan Atléticon riveissä vasta tammikuussa siirtokiellon vuoksi, jonka takia mahdollinen siirto saattaisi tapahtua vasta nimenomaan tammikuussa.