Real Madrid otti sarja-avauksessaan selkeän 3-0 -voiton Deportivo La Coruñasta. Peli kulki, mutta hyökkäystehojen lisäksi ottelun jälkeen puhutti kapteeni Sergio Ramosin ottama ulosajo. Ulosajo oli Ramosille jo miehen La Liga -uran 18:s. Tuolla määrällä hän nousee La Liga -historian jaetulle kärkipaikalle yhdessä Real Zaragozan Pablo Alfaron ja Xavi Aguadon kanssa.

3 - Player with the most red cards in La Liga history:
18 - SERGIO RAMOS
18 - Pablo Alfaro
18 - Xavi Aguado.
Personality.

Ramos joutui suihkuun ottelun lisäajalla, kun hän otti ilmakaksinkamppailuissa Deportivon Borjan Vallen käsivarresta kiinni. Topparin itsensä mielestä ulosajo oli seurausta Real Madridiin kohdistuvista antipatioista ja tarpeettoman tiukasta tuomarilinjasta.

– Kun voittaa paljon pokaaleita, kilpailijat ovat täynnä antipatiaa meitä kohtaan, Ramos totesi pelin jälkeen Goalin mukaan.

– En ole samaa mieltä kortista, mutta kunnioitan tuomarin mielipidettä. Joskus tuomarit saisivat kuitenkin ottaa mallia brittifutiksesta ja antaa meidän pelata enemmän.

31-vuotias Madrid-kippari saa kuitenkin kiittää onneaan, ettei lentänyt ulos jo aiemmin. Kun toista puoliaikaa oli pelattu kahdeksan minuuttia, Ramos tuuppasi Deportivon sveitsiläistoppari Fabian Schäriä naamasta. Tilanteesta vilautettiin molemmille osapuolille keltaista.

– Minua piiritettiin. Löin Schäriä päähän, mutten yrittänyt satuttaa häntä, Ramos sanoi puolustuksekseen.

Ramosin ulosajoennätys ei ollut ainoa historiallinen temppu Real -leiristä, vaan Casemiron 2-0 -maali antoi aihetta rinnan röyhistelyyn. Casemiron osumaa edelsi peräti 44 syötön syöttöketju, eikä moista määrää olla La Ligassa nähty sitten kauden 2006-2007.