Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei lähtenyt ruotimaan negatiivisia asioita, vaikka hänen miehistönsä joutui tyytymään lauantai-iltana 2–2-tasapeliin sarjanousija Gironan vieraana.

– Pysyn positiivisissa asioissa. Ensimmäinen puoliaikamme oli huono, mutta toinen oli erittäin hyvä. 0–2-tappiotilanteessa moni ihminen uskoi varmasti pelin olevan ohi, ja yhä enemmän pelatessamme kymmenellä miehellä (Antoine Griezmannin ulosajon jälkeen), Simeone kertasi.

– Joukkue piti elossa sen, mikä on ollut meissä näiden vuosien ajan – sen liekin, periksiantamattomuuden hengen, jatkaen taistelua loppuun asti. Saimme lopulta tuloksen, joka ensimmäisellä puoliajalla näytti mahdottomalta.

Simeonen mielestä yksi ratkaisevista tekijöistä oli hyökkääjä Ángel Correan vaihtaminen laitapuolustaja Juanfranin tilalle.

– He olivat meitä parempia ensimmäisellä puoliajalla, mutta ajattelimme tarvitsevamme maalin ja se luonnollisesti toisi toisen. Correan sisääntulo muutti pelin kulun, hän tiivisti.

– Meillä oli mahdollisuuksia, mukaan lukien mahdollinen rangaistuspotku Griezmannille. (Luciano) Viettolla oli paikka, josta hän laukoi yli maalin. Puolustimme mies miestä vastaan kolmen alakerralla heidän kolmen miehen hyökkäystrioaan vastaan. Sitä peli tarvitsi sillä hetkellä, se meni erittäin hyvin.

Ennen uudelle kotiareenalleen pääsemistä Atlético kohtaa vielä Las Palmasin ja Valencian vieraissa.

Lähde: ESPN FC