Último Minuto

@ultimo_minutomx
¡NO LO VIERON VENIR! 😳 Kevin-Prince Boateng es nuevo jugador del Levante, proveniente de Las Palmas. #Fichajes

Ylläoleva twiitti taisi säikäyttää keskiviikkona yhden jos toisenkin jalkapalloihmisen. Kun aiemmin päivällä oltiin tiedotettu siitä, että maineikas Kevin-Prince Boateng lähtee Las Palmasista sopimuksen purun jälkeen, odotti maailma yllättävän päätöksen syistä lisäselvityksiä. Uutta seuraa ei oltu tätä juttua kirjoitettaessa vielä vahvistettu, mutta vahvat huhut veivät maailmanmestari Jerome Boatengin velipuolta Eintracht Frankfurtiin.

Ja sitten twiittivirrassa tuli vastaan ylläoleva kuva. Tekstinään: ”Tätä ette osanneet odottaa! Kevin-Prince Boateng on Levanten uusi pelaaja, hän saapuu Las Palmasista.”

No, kyseinen twiitti osoittautui hassutteluksi, kuten kaikki vähänkään photoshop-silmää omaavat voivat kuvastakin päätellä. Mutta oli siinä silti sukunimen verran totuutta.

Samaisena keskiviikkona Levante nimittäin tiedotti hankkineensa riveihinsä hyökkääjä Emmanuel Boatengin. 21-vuotias Boateng saapuu La Ligaan Portugalin pääsarjaseura Moreirensesta, jossa hän on pelannut viimeiset kaksi kautta. Boateng sai Levantelta sopimuksen mallia 4+1. Mediatietojen mukaan Levante maksaa nuorukaisesta 2 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Kuten nimestä voi päätellä, yhdistää Emmanuel Boatengia ja Kevin-Princea myös kotimaa, sillä Emmanuel on kotoisin Ghanasta, kuten myös Kevin-Prince Boatengin isä. Hän eduti Ghanaa myös vuoden 2015 alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa.

Levante UD

@LevanteUD
Emmanuel Boateng se compromete con el #LevanteUD por las próximas 4 temporadas con una más opcional. ¡Bienvenido! 1909.es/6w616