Diego Costa lentää lähipäivinä Brasiliasta Madridiin, jolloin kärjen Atlético-sopimus julkaistaan. Atlético ja Costa ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta jo ajat sitten, mutta Chelsean ja Costan välillä olevat erimielisyydet ovat pitkittäneet operaatiota.

Atléticon kapteeni Gabi ja varakapteeni Koke kommentoivat tänään seuran harjoituskeskuksessa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Costan tilannetta.

– Diego on vaikeassa tilanteessa. Hän on toisessa seurassa, mutta on ilmoittanut julkisesti halustaan palata. Hän haluaa palata, mutta pitää katsoa mitä tapahtuu Chelsean kanssa. Me pelaajat emme voi tehdä juurikaan mitään tällä hetkellä. Seurojen pitää päästä yhteisymmärrykseen siirrosta. Diego haluaa tulla tänne ja Atlético haluaa siirron tapahtuvan, kommentoi Gabi.

– Diego on loistava pelaaja. Hän on Chelsean pelaaja, mutta tiedämme kuinka huonosti hän voi siellä. Emme voi sanoa muuta. Jos Costa tulee, hän auttaa meitä varmasti kuten aikaisemminkin. Toivon hänelle kaikkea parasta.