Barcelona on vahvistanut joukkuetta Paulinholla. Keskikenttäpelaaja siirtyy Barcaan kiinalaisesta Guangzhou Evergrandesta 40 miljoonan euron hintaan. Pelaajan ulosostohinta on tästä eteenpäin 120 miljoonaa.

Paulinho käy vielä lääkärintarkastuksessa torstaina, minkä jälkeen hänet esitellään virallisesti Barcelonan uutena pelaajana.

FC Barcelona

@FCBarcelona
Paulinho Bezerra, FC Barcelona's new signing ow.ly/pfpW30eo3cY

👋🇧🇷 Welcome, Paulinho!

🔵🔴 #BeBarça #ForçaBarça

29-vuotias Paulinho on pelannut Kiinassa kesästä 2015, jolloin hän siirtyi seuraan Tottenhamista. Tuolloin siirtosumma oli 14 miljoonaa euroa.

Tottenhamissakin Paulinho ehti pelata parin vuoden ajan, mutta aika Englannissa ei ollut erityisen ruusuista. 67:ssä Spursin ottelussa Paulinho merkkautti kymmenen maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Guangzhoun paidassa brasilialainen ehti tehdä 27 maalia 95 ottelussa.

Ehkä parhaiten Paulinho on toistaiseksi menestynyt maajoukkuetasolla. Brasilian paidassa pelejä on kertynyt vuosien varrella 41. Mies pelasi ensimmäisen maaottelunsa vuonna 2011. Vuosina 14-16 Paulinholla oli edustuksissa kahden vuoden tauko, kunnes viime syksynä hänet otettiin taas mukaan maajoukkueeseen. Sittemmin hän on ollut lähes jokaisessa pelissä avauksessa.