Kuva: Getty Images

SAO PAULO, BRAZIL - MARCH 28: Paulinho of Brazil gestures during a match between Brazil and Paraguay as part of 2018 FIFA World Cup Russia Qualifier at Arena Corinthians on March 28, 2017 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
PääuutisetSiirtomarkkinat

MD: Barcelonan 40 miljoonan euron pelaajahankinnan varmistuminen lähellä

 

Katalonialaislehti Mundo Deportivon tietojen mukaan brasilialaisen keskikenttäpelaaja Paulinhon siirtyminen Barcelonaan noin 40 miljoonalla eurolla olisi saamassa sinettinsä maanantaina.

Brittilehti Daily Mail uutisoi lauantaina, että katalonialaisseura olisi jo hankkinut Paulinhon. MD:n mukaan se ei pidä paikkaansa, mutta sopimuksen syntyminen on lähellä.

Lehti sanoo, että kaupan esteenä on vielä joitakin yksityiskohtia, mutta pelaajaa lähellä olevat lähteet toivovat niiden nopeaa ratkeamista.

MD väittää myös keskustelleensa nimettömän Barcelonan työntekijän kanssa. Tämä paljasti, että Paulinhon siirron eteen tehdään töitä.

Paulinho, 29, edusti englantilaisseura Tottenhamia vuosina 2013–2015, mutta hän ei missään vaiheessa tehnyt suurta läpimurtoa.

Sittemmin mies siirtyi Guangzhou Evergranden riveihin ja nousi takaisin Brasilian maajoukkueeseen.

Lähde: Football Espana