Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué arvioi, että Liverpoolin brasilialaispelaaja Philippe Coutinho on valmis tekemään ”mitä tahansa” päästäkseen Barcelonaan.

Perjantaina brittimedia kertoi Coutinhon jättäneen virallisen siirtopyynnön – vain tunteja sen jälkeen, kun englantilaisseura oli tiedotteessaan ilmoittanut pitävänsä miehestä kiinni.

– Neymarin lähdettyä, ei sitä ennen, Barcelona päätti Philippe Coutinhon olevan korvaaja. He pääsivät hänen agenttinsa kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, Balagué toteaa.

– Sen jälkeen, kahden tai kolmen viime viikon aikana Coutinho on yrittänyt saada Liverpoolin ymmärtämään, että hänen unelmansa on pelata Barcelonassa. Hän on ollut Barcelonan fani jo jonkin aikaa, hänestä on tullut hyviä ystäviä Luis Suárezin kanssa ja hän haluaa siirtyä Camp Noulle.

Coutinho on tähän asti käyttäytynyt ammattimaisesti, mutta Balaguén mukaan hän pettyi pahasti Liverpooliin kantaan.

– Liverpoolin hylättyä kaksi Barcelonan tarjousta minulla on tunne, että Coutinhosta tuntui seuraavan onnistuvan. Odottaessaan hän on kuitenkin tuntenut olonsa hyvin levottomaksi, pelaajaa lähellä olevien brasilialaislähteiden mukaan, vaikka Barcelona säilytti rauhallisuutensa – ymmärtäen, että heidän on oltava kärsivällisiä koko monimutkaisen saagan kanssa.