Real Betis on operoinut todella aktiivisesti kesän siirtomarkkinoilla. Keskiviikkona sen haaviin tarttui jo kesän kahdeksas uusi pelaajahankinta.

Tuoreimman hankinnan nimi on Ryad Boudebouz. Ei siis Voulez-vous, kuten joku saattaisi nimen muistaa. Ainakin sen perusteella, millä tavalla Real Betis pelaajansa hankinnasta Twitterissä tiedotti. No, ainakin kannatuslaulu on miehellä valmiina, sillä sellainen korvamato biisistä jäi päähän.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
🎚🎤😏

27-vuotias Boudebouz on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on pelannut Algerian maajoukkueessa 24 ottelua. Hän oli mukana myös Algerian vuoden 2010 MM-joukkueessa.

Ranskassa syntynyt Boudebouz on pelannut myös Ranskan poikamaajoukkueissa ennen edustusoikeuden vaihtoaan. Ranskan pääsarjatasolta hänellä on kokemusta Sochaux’n, Bastian ja Montpellierin joukkueista. Montpellierissä Boudebouz pelasi viimeiset kaksi kautta. Kaudella 2016-2017 syntyi uran ylivoimainen maaliennätys, komeat 11 liigamaalia.

Betis ja Boudebouz solmivat nelivuotisen sopimuksen. Siirtosummana Montpellier kuittaa miehestä 7 miljoonaa euroa.

Real Betis myi aiemmin kesällä Dani Ceballosin Real Madridiin 17 miljoonalla eurolla. Boudebouz saanee tilaisuuden keskikentällä juuri Ceballosin tontilla. Aiemmin Betis on hankkinut siirtomarkkinoilta muun muassa kokeneen meksikolaisen Andrés Guardadon, Osasunan maalipyssyn Sergio Leónin, Levanten Victor Camarasan ja Barcelonan Cristian Tellon.

Lähde: AS