Juventuksen argentiinalainen kultakimpale Paulo Dybala, 23, ei sulje täysin pois mahdollisuutta siirtyä Barcelonan riveihin.

– Jos tarjous tulee, Juventus kertoo minulle, haluavatko he minun lähtevän vai ei. Ensin se on kiinni heistä, sitten minusta, Dybala toteaa.

Huhut ovat vieneet häntä Camp Noulle, sillä Barcelonan brasilialaishyökkääjän Neymarin nimi on yhdistetty PSG:hen. Jos Neymar-kauppa toteutuu, rikotaan jalkapallon siirtoennätys.

– Kun lukee Barcelonan, Real Madridin ja sen kaliiperin seurojen mielenkiinnosta, se on miellyttävää, koska se osoittaa sinun tekevän hyvää työtä, Dybala kommentoi Mediaset Premiumille ja Sky Sport Italialle.

– Sitten on katsottava, kuinka paljon siinä on todellisuutta, koska siirtoikkunan aikana kuulee paljon asioita, ja jotkut eivät ole varmoja – jotkut enemmän kuin toiset – mutta minä en ole oikea henkilö vastaamaan tuohon kysymykseen, hän jatkaa.

– Teidän pitäisi kysyä seuralta. Olen onnellinen täällä, annan kaikkeni harjoituksissa kesän aikana valmistautuessani loistavaan kauteen.

Dybala siirtyi Juventukseen vuonna 2015 Palermosta. Hän on voittanut torinolaisseuran kanssa kaksi tuplamestaruutta.

Lähde: Football Italia