Real Madrid hävisi yöllä harjoituskauden ensimmäisessä ottelussaan Manchester Unitedille rangaistuspotkukisan jälkeen luvuin 2-1.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Real Madridia luotsaava Zinédine Zidane sai vastata kysymyksiin seuran tulevista hankinnoista. Álvaro Moratan siirto Chelseaan tarkoittaa käytännössä sitä, että Real Madridin pitää hankkia kuluvan siirtoikkunan aikana itselleen uusi hyökkääjä. Zidane ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan pyytänyt sellaista seurajohdolta.

– En ole pyytänyt uutta hyökkääjää, enkä aiokaan. Teemme hyvin töitä ja pelaajia on nyt edustusjoukkueessa 28. Olen hyvin tyytyväinen työntekoomme. Katsotaan sitten asiaa, kun olemme edenneet elokuun lopulle, mutta minä en pyydä ketään. Puhun jatkuvasti Florentino Pérezin kanssa ja saa nähdä mitä tapahtuu.

– Tällä hetkellä jatkamme nykyisellä kokoonpanollamme, mutta kuten sanoin, niin elokuun loppuun mennessä voi tapahtua jotain, Zidane viittasi siirtoikkunan loppuhetkille. Joku voi tulla tai joku voi lähteä.