Maailman urheilulehdistössä on viime päivinä puhuttanut Barcelonan brassitähti Neymarin huhuttu halukkuus vaihtaa maisemaa. Neymar on yhdistetty PSG:hen, ja ranskalaisjätin on väitetty olevan valmis maksamaan taiturin sopimuksessa oleva 222 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Viimeiset tiedot kertovat, että Neymar on puheista huolimatta jäämässä Barcaan. Bayern Münchenin pitkäaikainen pomo Uli Hoeness ehti kuitenkin jo arvostella pariisilaisten rehvakkuutta siirtomarkkinoilla.

Hoenessin mukaan Bayern München ei olisi missään olosuhteissa valmis maksamaan niin massiivista siirtokorvausta, mihin PSG-omistaja Nasser Al-Khelaifi näyttää olevan valmis.

– Se on pelkkä heikkouden merkki. Jos minun täytyy käyttää runsaasti rahaa, enkä lopulta saavutakaan mitään, se on vain merkki siitä, etten ole tehnyt aiemmin työtäni hyvin. Sen vuoksi en voi olla kiinnostunut tuonkaltaisista operaatioista, Hoeness totesi lehdistötilaisuudessa Singaporessa Sportin mukaan.

– Maailman kallein siirto ei välttämättä ole paras. Siksi me etsimme tietämme jostain muualta kuin siitä merestä, jossa liikkuu 100 ja 200 miljoonan dollarin haita.