Barcelonan brasilialaispelaaja Neymar on tällä hetkellä keskellä suurta siirtospekulaatiopyörremyrskyä. Ranskalaismediat kuten Le Parisien ja Paris United ovat uutisoineet siirron Paris Saint-Germainiin olevan jo varmaa, mutta samaan aikaan Barcelonan seurajohdon nykyiset ja entiset jäsenet sanovat, että Neymar ei ole lähdössä yhtään minnekään.

Espanjalaismedia Marcan mukaan Barcelona on puheista huolimatta varautunut pelaajan lähtöön, vaikka pitää sitä epätodennäköisenä. Lähde kertoo, että jos PSG maksaa Neymarin 222 miljoonan euron ulosostosumman, se aikoo hankkia Juventuksen Paulo Dybalan täyttämään hänen jättämän aukon.

Neymarin on kerrottu olevan kyllästynyt Lionel Messin varjossa olemiseen. Samaa ongelmaa tulisi tuskin Dybalan kanssa, sillä hän ja Messi ovat ystäviä Argentiinan maajoukkueesta.

Barcelona-kannattajat muistavat Dybalan parhaiten kauden 2016-17 Mestarien liigasta. 23-vuotias pelaaja oli maaleillaan avainasemassa, kun Juventus pudotti katalonialaisseuran kilpailusta pois.

Dybala allekirjoitti viime kauden lopussa uuden jatkosopimuksen Juventuksen kanssa, joka ylettyy aina kesään 2022 saakka. Tämä takaa sen, että ainakaan halvalla ei Barcelona tulisi pelaajaa saamaan.