Vitolon siirto Sevillasta Las Palmasin kautta Atléticoon on ollut Espanjassa viime aikoina jatkuvasti lehtien kansissa ja median ykköspuheenaiheena. Avasimme kummallisen siirron tapahtumia eilen kommentissamme.

Las Palmas esitteli Vitolon eilen kannattajilleen stadionilla. Pelaaja ja Las Palmasin seurapresidentti Miguel Ángel Ramírez pitivät esittelytilaisuuden jälkeen lehdistötilaisuuden, jossa Vitolo kertoi viime aikaisista tapahtumista ensimmäistä kertaa julkisuudessa.

– Tein Sevillan kanssa melkein jatkosopimuksen. Jatkosopimuksesta puuttui muutama yksityiskohta ja silloin Atlético keskeytti kaiken. He osoittivat minulle urheilullisen ja taloudellisen puolensa. Tein päätöksen ja sillä selvä. Kaikki tekemäni asiat olivat laillisia, Vitolo viittasi Sevilla-presidentti Pepe Castron puheisiin laittomasta siirrosta.

– Viimeiset 48 tuntia ovat olleet vaikeita minulle, mutta ennen kaikkea perheelleni. Nyt kuitenkin kaikki on loppu ja olen onnellinen täällä. En ole mikään supertähti, vaan tulen tänne vuodattamaan hikeä ja verta Las Palmasin puolesta.

Vitolo liittyy Atléticoon tammikuussa.