Real Madrid vahvisti odotetusti tällä viikolla hankkineensa 19-vuotiaan Theo Hernándezin Atlético Madridista. Tämän lisäksi se toivotti puolustajalupaus Jesus Vallejon takaisin seuraan Eintracht Frankfurtissa vietetyn lainavuoden jälkeen. Näiden myötä Real Madridin viime vuosilta tuttu trendi saa jatkoa.

2000-luvun alussa se ostivat parhaassa iässä olevia gálacticoja kuten Ronaldon, Zinédine Zidanen ja Luis Figon. Tämän kolmikon keski-ikä seuraan saapumishetkellä oli 27,25 vuotta. Edellisen kolmen vuoden hankintojen vastaava lukema on 22,2 vuotta (lue lisää uudesta pelaajapolitiikasta TÄSTÄ)

Jo hankittujen pelaajien lisäksi seuraan on huhuttu muun muassa alle 21-vuotiaiden EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittua Dani Ceballosia ja AS Monacon 18-vuotiasta sensaatiohyökkääjää Kylian Mbappeá.

Nuorten hankintojen myötä Real Madrid voisi peluuttaa todella kilpailukykyistä joukkuetta vaikka se käyttäisi ainoastaan 25-vuotiaita tai nuorempia pelaajia. Toki kootussa ihannekokoonpanossa on mukana vahvasti lähtöhuhujen kohteina olevat Álvaro Morata ja James Rodríguez, mutta fakta on, että hekin ovat Real Madrid -pelaajia kunnes siirto muualle vahvistetaan.

Morata
Asensio James
Isco Kovacic
Casemiro
Theo Vallejo Varane Carvajal
Yanez

Vaihtopenkki:

Danilo

Marcos Llorente

Borja Mayoral

Álvaro Tejero

* Vinícius Júnior

* Martin Ødegaard

* = Real Madridin pelaaja, mutta pelaa ensi kauden muualla.

 

Avauskokoonpanon keski-ikä: 23.09

Vaihtopenkin keski-ikä: 20,16