Saksa on uusi alle 21-vuotiaiden Euroopan mestari. Saksa kaatoi finaalissa Espanjan lopulta niukasti luvuin 1-0. Voittomaalista vastasi Mithcell Weiser avausjaksolla.

Espanja hallitsi pelitapahtumia ensimmäisen kymmenen minuutin ajan, mutta sen jälkeen Saksa otti pelin haltuunsa suvereenisti. Huomattavasti Espanjaa paremmin pelannut Saksa loi ennen voittomaalia muutaman vaarallisen tekopaikan – peliväline kävi kertaalleen myös Espanjan tolpassa.

Saksan voittomaali syntyi kuusi minuuttia ennen puoliaikaa, kun Weiser puski komeasti pallon ohi Espanjan maalia vartioineen Kepan.

Espanja haki vimmatusti tasoitusmaalia toisella jaksolla – tuloksetta. Turnauksen maalipörssin voittanut Atléticon Saúl ja turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu Dani Ceballos pääsivät lähimmäs maalintekoa, mutta Saksa kesti ja voitti ansaitusti finaalin.