Verkkosivusto Bleacher Reportin tietojen mukaan Gareth Bale, 27, on päättänyt muuttaa pois Espanjasta kuluvan kesän aikana. Walesilaislaituri on tiedottanut Los Blancosin seurajohtoa lähtöhaluistaan. Hän haluaa allekirjoittaa pelaajasopimuksen valioliigaseura Manchester Unitedin kanssa. Uutista siteerasi espanjalaislehti Sport.

BR:n lähteet paljastavat, että Bale harkitsi mahdollista siirtoa pitkään. Walesilainen antoi lopulta periksi, vaikkei hän halunnut alun perin tehdä yhteistyötä José Mourinhon kanssa.

Bale on ilmoittanut the Red Devilsille, että hän on valmis sitoutumaan seuraan vähintään kahdeksi vuodeksi. Tottenhamissa kuusi vuotta viettänyt laituri haluaa palata Valioliigaan.

Balen viime kausi meni mytylle loukkaantumisten takia. Kaikki seurakilpailut huomioiden hän pystyi pelaamaan ainoastaan 27 ottelussa. Realin puheenjohtaja on jo tiettävästi reagoinut tähtipelaajansa heikkoon vireeseen. Useiden lehtitietojen mukaan Florentino Pérez haluaa myydä Balen 18-vuotiaan Kylian Mbappén tieltä.