Cristiano Ronaldon siirtospekulaatiot ovat nousseet kesän kuumimmaksi puheenaiheeksi. Aiemmin kesäkuussa Real Madridin kultakimpale ilmoitti edustajiensa välityksellä, että hän haluaa muuttaa pois Madridista. Syyksi mainittiin seuran antaman tuen puute verosotkujen selvittelyssä.

Huhut ovat tuottaneet päänvaivaa myös vedonlyöntimarkkinoille. Kertoimet Ronaldon ensi kauden seurasta ovat heilahdelleet pörssikurssien lailla. Näin on käynyt myös vedonlyöntiyhtiö Betssonilla.

– Kertoimenlaskijat uumoilivat huhujen mukana välillä, että mies muuttaisi takaisin Manchester Unitediin. Tällä hetkellä uskomme kuitenkin, että Ronaldo on melkoisella varmuudella sittenkin jäämässä Real Madridiin, kertoo Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist virallisessa tiedotteessa.

Betssonin mukaan Ronaldo jää Madridiin kertoimella 1,15. Siirto Manchester Unitediin antaa kertoimen 5,00, ja kerroin sille, että lusitaani matkustaa Pariisiin, on 9,00. Seuraavaksi todennäköisimmät kohteet ovat Kiina, MLS, Manchester City ja Bayern München.