Katalaanimedia Sportin mukaan Atlético Madrid haluaa tuoda ruotsalaisen Zlatan Ibrahimovićin, 35, Espanjan pääkaupunkiin.

Ibrahimović etsii tällä hetkellä uutta seuraa itselleen. Viime kaudella Manchester Unitedia edustanut hyökkääjä kärsi huhtikuussa vakavasta loukkaantumisesta, eikä seura halunnut enää jatkaa hänen vuoden mittaista sopimustaan.

Sport kertoo, että Ibrahimovićin agenttina toimivalta Mino Raiolalta, 49, on kyselty ruotsalaiskärjen saatavuutta.

Vaikka Atlético ei saa rekisteröidä uusia pelaajia ennen ensi vuoden alkua, se pitää edelleen ovet avoinna Diego Costan, 28, ja Vitolon, 27, suuntaan. Seuran päävalmentaja Diego Simeone, 47, on kiinnostunut myös Ibrahimovićista. Espanjalaislehden mukaan Simeone uskoo, että Ibrahimović voi tuoda mukanaan samanlaisen vaikutuksen kuin Christian Vieri, 43, joka edusti Rojiblancosia kaudella 1997–1998.

Ibrahimović ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Vaikka viisinkertainen MLS Cup -mestari LA Galaxy on halukas liittämään hänet riveihinsä, se haluaa ensin tietää, kuinka onnistuneesti Ibrahimović palautuu loukkaantumisestaan. Raiola pitää ovet avoinna myös Unitedin suuntaan.

Ibrahimović pelasi viime kaudella Manchester Unitedissa. 28 valioliigaottelussa syntyi 17 maalia, ja hänet palkittiin EFL Cupin parhaana maalintekijänä. Ibrahimović edusti myös Barcelonaa vuosina 2009–2011. Lupaavasti alkanut visiitti päättyi kuitenkin riitaisasti, kun hän kritisoi julkisesti Blaugranan silloista päävalmentajaa Pep Guardiolaa.