Real Madridin keskikenttäpelaaja James Rodríguez on Kolumbian maajoukkuehyökkääjä Carlos Baccan mukaan valmis lähtemään espanjalaisseurasta.

Rodríguezin, 25, kerrotaan tahtovan säännöllistä peliaikaa, jota hän todennäköisimmin tulee saamaan vain jossain muussa seurassa.

Kolumbialainen keskikenttäpelaaja on ollut kesän aikana yhdistettynä jo Chelsean ja Manchester Unitedin riveihin. Kumpikaan Valioliiga-seura ei kuitenkaan vielä ole tehnyt Rodríguezista virallista tarjousta.

Bacca, joka itse pelaa tällä hetkellä AC Milanissa, kertoo olevansa ylpeä Rodríguezin rohkeasta päätöksestä jättää Real Madrid.

– Se ei ole kenellekään helppoa lähteä Real Madridista ja suunnata kohti uutta seuraa, kertoi Bacca haastattelussaan espanjalaislehti Don Balonille.

– Rodríguezin täytyy pitää pää kylmänä, ja näin hän nimenomaan tekeekin, koska hän on ammattilainen.

Don Balon myös huomauttaa, että Cristiano Ronaldon mahdollinen lähtö Real Madridista voi myös vaikuttaa Rodríguezin tulevaisuuden suunnitelmiin. Hänelle saatetaan esimerkiksi tarjota suurempaa roolia ranskalaismanageri Zinédine Zidanen alaisuudessa.