Sky Sportsin mukaan Cristiano Ronaldo tulee neuvottelemaan tulvaisuudestaan Santiago Bernabéulla heti Confederations Cupin jälkeen.

Real Madrid -supertähti on tällä hetkellä Portugalin maajoukkueen mukana Venäjällä järjestettävissä MM-kisojen esiturnauksessa. Ronaldon kerrotaan olevan täysin keskittynyt auttamaan joukkuettaan etenemään läpi lohkovaiheen. Hän suunnittele Real Madrid -tulevaisuuttaan ennen kuin turnaus on Portugalin osalta ohitse.

Sky uskoo, että Ronaldon ja Real Madrid -presidentti Florentinon Pérezin välinen tapaaminen tulee koskemaan pelaajan mahdollista siirtoa Paris Saint-Germainiin. 32-vuotias laitahyökkääjä ei kuitenkaan ole vastannut yhteenkään hänen tulevaisuuteensa liittyvään kysymykseen Confederations Cupin aikana. Myös Manchester Unitedin kerrotaan olevan kiinostunut ostamaan portugalilaisen tänä kesänä takaisin.

Ronaldo avasi maalitilinsä eilen johdattaessaan joukkueensa tiukkaan 1-0-voittoon kotijoukkue Venäjästä. Portugalilla on mahdollisuus varmistaa paikkansa lohkovoittajina ensi pelissä, kun vastaan asettuu Uusi-Seelanti.