Madridilaislehti Marca väittää Barcelona-kärki Munir El Haddadin haluavan edustaa A-maajoukkuetasolla Marokkoa, vaikka 21-vuotias hyökkääjä on jo pelannut Espanjan miesten maajoukkueessa virallisen ottelun.

Lehti kertoo Munirin allekirjoittaneen dokumentin, jonka Marokko on lähettänyt FIFA:lle. Marokko on luottavainen asian suhteen, vaikka lähtökohtaisesti FIFA onkin äärimmäisen tiukka kyseisissä asioissa, jos pelaaja on ehtinyt jo edustaa toista A-maajoukkuetta virallisessa ottelussa. Munir teki maajoukkuedebyyttinsä Espanjan paidassa syksyllä 2014 EM-karsintaottelussa Makedoniaa vastaan.

Sen jälkeen Munir on saanut kutsuja vain alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Madridissa syntyneen ja lapsuutensa viettäneen Munirin isä on marokkolainen, jonka vuoksi kärjellä oli jo aikaisemmin mahdollisuus valita Espanjan ja Marokon välillä – silloin päätös kohdistui juuri Espanjan maajoukkueeseen.

Munir oli päättyneen kauden lainalla Valenciassa, eikä seura käyttänyt osto-optiotaan. Hyökkääjä palaa siten Barcelonan harjoituskaudelle ensi kuussa, ellei katalaaniseura ehdi myydä Muniria toiseen seuraan.